UDTALELSER

"Jeg kom gennem kropsterapien i kontakt med steder, hvor jeg kunne mærke, der sad vigtige følelser og minder. Ikke kun hjalp Anders mig til at få øje på det, han har også hjulpet mig med metoder til at arbejde med det."

UDTALELSER

Mit samarbejde med Anders har været berigende og en sand øjenåbner. Jeg kom gennem kropsterapien i kontakt med steder, hvor jeg kunne mærke, der sad vigtige følelser og minder. Ikke kun hjalp Anders mig til at få øje på det, han har også hjulpet mig med metoder til at arbejde med det. Eksempelvis ved ikke altid at prøve at holde ud, men også at give slip og skabe rum, samt at flytte fokus fra der, hvor ubehaget er størst, til steder i kroppen, hvor ubehaget er mindre. En spændende metode jeg varmt kan anbefale.

Ida Thyrring

Performance Coach

Det var utrolig spændende at prøve Anders’ alternative tilgang til behandlingen. Det tilførte et helt nyt aspekt i forhold til, hvad jeg er vant til, nemlig det at have fokus på det mentale og vejrtrækningen samtidig med, at behandlingen blev udført. Det gav en helt anden ro, og dermed også en form for afslappende følelse i kroppen, som sammen med den dybdegående helkropsbehandling resulterede i, at musklerne slappede mere af end normalt. Derudover gav det mig også værktøjer til, blandt andet at tænke positivt i svære tider, da det for det første kan hjælpe med at være i en skadesperiode, men også fremskynde helingsprocessen.

Nikolaj Enderleit

Prof. Håndboldspiller

Anders’ behandlinger har i den grad hjulpet til at få styr på spændinger og andre irritationer i kroppen. Behandlingernes forløb forklares godt, så man som klient får et klart og nuanceret billede af, hvorfor kroppen reagerer som den gør – og hvilke ting man skal være obs på for at skabe en mere harmonisk krop. Jeg vil til enhver tid anbefale en af Anders ' behandlinger.

Troels Andersen

Kunstner