Om Anders Mose kropsterapi

Jeg fandt frem til, at når jeg havde fysisk og mental balance oplevede jeg en mindre forekomst af skader. Når det gik skidt for mig på banen, kunne jeg se en sammenhæng i min mentale/fysiske balance. Det var blevet klar for mig, at min opmærksomhed på den mentale og fysiske balance, var en absolut nødvendighed for i størst mulig grad at undgå skaderne.”

Om mig

Efter 6 år som professionel håndboldspiller, tog jeg i 2018 en beslutning om at lægge håndbolden på hylden.

Jeg måtte efter en knæoperation og større skulderproblemer sande, at min krop på trods af målrettet arbejde ikke kunne følge med.

Jeg havde ikke tidligere oplevet så stor en forekomst af skader og småskavanker, og jeg var i en alder af 25 ved at nå min bedste håndboldmæssige alder, så hvad var det der gjorde, at jeg nu begyndte at ramle ind i så mange fysiske problemer.

Jeg havde siden 2014 benyttet mig af kropsterapien, og et af de bedste og mest grundlæggende redskaber jeg havde taget med mig, var den holistiske tilgang til krop og sind. Jeg valgte at kigge på både mine kost- og søvnmønstre til en start, hvor jeg kunne konkludere, at jeg ikke havde foretaget nogen ændring. Jeg begyndte derfor at kigge på, hvilke mentale og psykiske ændringer jeg havde oplevet over det forgangne år.

Jeg fandt frem til, at når jeg havde fysisk og mental balance, oplevede jeg en mindre forekomst af skader. Når det gik skidt for mig på banen, kunne jeg se en sammenhæng i min mentale/fysiske balance. Det var blevet klar for mig, at min opmærksomhed på den mentale og fysiske balance, var en absolut nødvendighed for i størst mulig grad at undgå skaderne.

Det blev her helt tydeligt for mig, at min fremtid skulle ligge indenfor alternativ behandling. Jeg havde fået nogen, for mig, livsændrende redskaber, som i bund og grund er meget simple, men det fik, og har fortsat, en utroligt stor indvirkning på min trivsel.

  • Dynamisk livsstil. Forståelse af vigtigheden i ikke at være låst i sin måde at agere på, så om det er dine kostvaner der bør omlægges, søvnrytme der skal være mere struktureret eller måden du anskuer mentale udfordringer, situationer eller andre mennesker på.
  • Være tilstede i det man gør. Når man er med sin familie, så dediker tiden til familien og ligeledes hvis det er på arbejdet, med vennerne eller hvis du arbejder mod en sundere tilværelse.
  • Hvorfor nøjes. Der er ingen grund til at se os tilfreds med en halv god tilværelse, for redskaberne til at få det bedre, findes altid hos os selv. Nogle gange har vi blot brug for en hjælpende hånd, for at kunne finde frem til løsningen.
sportsskader, sportsbehandling, AMKropsterapi, Anders Mose, Anders Mølgaard Mose, Anders Kropsterapeut, kropsterapeut Silkeborg, massage, mentalt underskud, fysisk træthed, lymfedrænage, væskedrænage, drænage af ben, meridianbaner, akupressur, zoneterapi,

Kontaktoplysninger

Jeg kan kontaktes på nedenstående e-mail og telefonnummer:

E-mail: amkropsterapi@gmail.com

Tlf. 40 96 91 96

Booking

Behandlingslokation

 

Højervej 2 
8600 Silkeborg

Min uddannelse

Jeg blev i april 2020 færdiguddannet kropsterapeut, hos Body All Mind. Det er en kropsterapeutisk uddannelse, hvor man arbejder med det hele menneske.

Jeg er af den overbevisning, at du ikke kan adskille det fysiske og psykiske, men at dit samarbejde krop og hoved imellem skal stå så skarpt som overhovedet muligt for, at du kan nå at opdage de signaler din krop sender til dit hoved, som et forvarsel for potentielt større og længerevarende sygdoms- eller skadesforløb, før det er for sent.

Jeg har også den tilgang, at ingen behandlingsform kan afhjælpe alle problemer, heller ikke Body All Mind, hvilket også er en af årsagerne til, at vi arbejder med teknikker og en helt grundlæggende forståelse for det arbejde eksempelvis fysioterapeuter, osteopater, zoneterapeuter, psykologer m.fl. arbejder ud fra. Ved at have en forståelse for nogle af de principper og metoder andre behandlere benytter sig af, mener vi at have endnu bedre forudsætninger for at give dig det bedst mulige behandlingsforløb.

Skulle vi ikke have de fornødne redskaber til at hjælpe dig videre, har vi på baggrund af vores uddannelsesforløb en god ide om hvilke andre behandlingsformer, der kunne være de rigtige for dig og din problemstilling.