Knæ- & Hoftesmerter

Knæ og hoftesmerter opstår ofte, hvis dine hofter eller knæ er ude af det man kalder alignment. Alignment er et ord, der beskriver om din krop er i den anatomisk korrekte stilling, hvor du påvirker en given kropsdel minimalt og ensartet på begge sider af leddet. Hvis du derfor oplever smerter i dine knæ eller hofter, bør du kigge på hvordan du bruger din krop til hverdag. For meget af en type bevægelse vil medføre, at dine led kun bliver påvirket på en måde og unødigt slid vil derfor forekomme.

Jeg vil i behandlingen kigge på om dine udfordringer skyldes, at din muskulatur er overaktiv, er den svag, er den usmidig eller har du svært ved at aktivere området. Det har nemlig den betydning, uanset hvad problemet består i, at det medfører et ujævnt slidt på knæ og hofteled, hvorved der opstår smerter. Derfor vil en stor del af behandlingen forløbe med, at afspænde muskulaturen og hjælpe dig til at aktivere den del af din muskulatur, som ikke arbejder i samme grad som den burde. 

Når du arbejder med knæ og hofte, er det vigtigt at huske på, at vores krop kan lave mange forskellige og unikke bevægelser, som du ofte ikke gør brug af i hverdagen, men når du bevæger dig i hele hoften eller knæets kapacitet, kan du se det lidt som at smøre olie på en rusten kæde. Det vil nemlig hjælpe dig til en større frihed og et mindre ubehag, når din krop bruges alsidigt og regelmæssigt. 
Du skal derfor også bruge de øvelser, jeg giver dig med hjem, gerne dagligt, hvis du ønsker at opnå et mærkbart resultat. 

" Praesent sed pulvinar risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc tincidunt lacus sed fermentum condimentum. "

Tyler Ferguson

" Praesent sed pulvinar risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc tincidunt lacus sed fermentum condimentum. "

Tyler Ferguson