Hals- & Nakkesmerter

Hals- og nakkesmerter omhandler selvsagt smerter og ubehag heri. Det skyldes tit og ofte, at du gør brug af din muskulatur på en meget ensidig vis. Disse smerter opstår typisk indenfor kontorarbejde, håndværksfag og sundhedssektoren. 

Når det er sagt, oplever jeg også, at mange, der kommer med smerter i hals og nakke, ofte har mange spændinger i brystkassens- og bughulens muskulatur. Spændinger her er en indikator for, at deres vejrtrækning ikke forløber som den er tiltænkt. Jeg vil derfor bruger en stor del af behandlingen på, at forløse de spændinger, da jeg erfarer, at den samme udfordring vil opstå relativt kort tid efter, hvis ikke der tages hånd om dem. 

Jeg vil også tilføje nogle simple øvelser, der kan hjælpe dig til at få "åbnet" brystkassen og op. Med det mener jeg, at du i forbindelse med dit arbejde, ofte vil bruge 80% eller mere af din tid med armene forand kroppen. Det bevirker, at din muskulatur forbliver i en forkortet position en stor del af tiden, hvorfor det er essentielt, at du modarbejder det igennem de øvelser, jeg tildeler dig efter behandlingen.