Sanseforstyrrelser

Hvis du oplever sanseforstyrrelser, kan det skyldes autoimmune degenerative sygdomme, som er celler, der angriber din egen krop. Det kan medføre, at dine nervebaner ødelægges og du derfor ikke kan sanse i større eller mindre grad. Det kan også skyldes, at der forekommer afklemning af en nervebane, som opstår på grund af anspændt muskulatur. Et eksempel herpå, er iskias problemer, hvor en muskel skaber et tryk på nerven ischiadicus, som påvirker nervesignalet. 

 

Min behandling i forbindelse med sanseforstyrrelser, vil som udgangspunkt bestå i afspænding af muskulaturen. For at forbedre de resultater der opnåes i forbindelse med frigørelsen af muskulaturen, vil jeg lægge stor vægt på din vejrtrækning. Den måde du trækker vejret på, har en umådelig stor betydning for den effekt behandlingen har. Det skyldes, at din krop går fra det sympatiske- til det parasympatiske nervesystem, hvorved du vil få alle de gavnlige effekter, der er forbundet med aktivering af det parasympatiske nervesystem. Herunder sænket stress niveau, forbedret kredsløb, bedre fordøjelse og meget mere. 

 

Det vil ligeledes være af stor betydning, hvor meget arbejde du lægger i de øvelser og redskaber, jeg tildeler efter og under behandlingen. Det er nemlig afgørende, at du ændre på dine mønstre, fordi lige netop de mønstre har medført den gældende problemstilling. Jeg vil derfor hjælpe dig til at finde måde og skabe ritualer, hvorved du kan omlægge din hidtidige adfærd.