Stress

Stress er den altoverskyggende mentale udfordring i vesten. Stress er en tilstand, hvor din krop kommer i alarmberedskab, dit nervesystem kommer i en såkaldt kamp/flugt tilstand. Det er essentielt, at din krop er i stand til at være i dette beredskab, men det er af afgørende betydning, at du ikke er her for længe. Stress påvirker blandt andet dit fordøjelsessytem, vores mentale helbred, vores kredsløb og meget mere.

Din vejrtækning har ubeskriveligt stort betydning for din tilstand. Når din krop går i alarmberedskab, er din vejrtrækning det absolut mest effektive redskab til at bringe kroppen og sindet i ro. 
Derfor vil den behandling du får være myndet på, at bringe din vejrtrækning mere i spil, så vi aktivt sætter en dæmper på dit system. Når din krop er stresset påvirker det dit hjerter og dine muskler på den måde, at blodet i større grad sendes til hjertet og musklerne. Det betyder, at dit hjerte arbejder hårdere for at sende blod ud til dine muskler, der er klar til at "kæmpe eller flygte". Den øgede arbejdsmængde er selvsagt hårdt ved hjertet og musklerne. 
Jeg vil af den grund også bruge meget tid på at løsne din muskulatur og understøtte de bevægelser, der sender blod tilbage til hjertet og overskydende vævsvæske tilbage i dit system, så det kan udskilles igennem sved og urin.