FAQs

Har du et spørgsmål kan du læse tidligere henvendelser herunder, ellers må du meget gerne kontakte mig via telefon: 40 96 91 96

 • Hvis mit spørgsmål ikke er at finde, hvordan kan jeg så kontakte dig?

  Du er velkommen til at rette henvendelse til mig, hvis ikke du kan finde svar på dit spørgsmål herunder. Du kan kontakte mig på telefon: 40 96 91 96 eller via mail amkropsterapi@gmail.com, hvor jeg bestræbe mig på at give dig svar indenfor 24 timer på hverdage.

 • Hvor lang tid har jeg til afbenyttelse af klippekort?

  Uanset køb af 3- eller 5-turs klippekort vil du have 6 måneder til at bruge dine klip. Har du klip tilbage efter de 6 måneder, vil de blive slettet og derved forfalde. 

 • Hvad adskiller kropsterapi fra almindelig massage?

  I arbejdet med kroppen er et af mine primære fokuspunkter at henlede min kundes opmærksomhed på, hvad der foregår i deres krop.
  Jeg vil gerne have deres fokus rettet mod, hvad det er for en fornemmelse de oplever, når de bliver behandlet på det pågældende område. På den måde skaber jeg en større bevidst om egen tilstand, og derved gør jeg det mere håndgribeligt, hvad de selv kan gøre for at forbedre deres situation. 

 • Hvornår sent kan jeg aflyse en behandlingstid?

  Hvis du er nødsaget til at aflyse din behandlingstid, vil aflysningen skulle foretages 48 timer før behandlingen. I tilfælde af manglende aflysning, vil du få tilsendt en opkrævning på behandlingens pris fulde. 
  I tilfælde af manglende aflysning ved forløb, vil den pågældende behandling forfalde. 

 • Får jeg rabat på behandling ved henvisning?

  Hvis din henvisning af en bekendt fører til en kunde, vil du få fratrukket 10% af din næsten behandling. 

   

 • Tilbyder du også firmaaftaler?

  Igennem en virksomhedsaftale kan jeg være med til at øge virksomhedens omsætningen ved at reducere sygefravær, forbedre produktiveten og booste de ansattes mentale og fysiske helbred. 

   

  Hvis din virksomhed gerne vil vide mere om, hvordan jeg konkret kan hjælpe dem til større profit, vil jeg meget gerne stille mig til rådighed for et uforpligtende møde. 

Er dit spørgsmål ikke besvaret herover? Ring eller skriv på telefon: 40 96 91 96