Musearm

Musearm er de fleste bekendt med. Det skyldes, at der opstår en irritation på ydersiden af albuen eller en afklemning af nogle nervebaner ved håndleddet, også kendt som karpaltunnelsyndrom.  Dette medfører smerter og ubehag, selv ved hvile og i værre tilfælde kan det medføre føleforstyrrelser.

Gentagelse på gentagelse af den samme låste bevægelse medfører overdrevet slid og arbejde af den samme del af muskulaturen. Derfor vil en stor del af behandlingen forløbe med, at afspænde og frigøre de affaldsstoffer, som er ophobet i musklerne. Ved hjælp af pumpebevægelser, understøtter jeg den naturlige tømning af blod fra vævet, som indeholder affaldsstoffer, så der på den måde kan løbe nyt ilt- og nærringsholdigt blod til. 

Derudover vil du få nogle øvelser, der kan modarbejde den ensidige bevægelse, fordi vi ofte har et arbejde der kræver, at vi kan udføre den samme bevægelse gentagne gange. Øvelserne bliver derved et kompenserende tiltag, der kan udligne og afhjælpe, at det samme problem opstår igen.