Mave- & Tarmproblemer

Mave- og tarmproblemer har mange ansiger, hvorfor jeg også blot beskriver, hvad du overordnet kan være opmærksom på i forbindelse hermed. 
Nogle af de hyppigst forekommende tegn på problemer i fordøjelseskanalen er oppustethed, forstoppelse eller ureglmæssig afføring, energimangel. 

Ved en behandling hos mig, vil jeg arbejde med at optimere og igangsætte den naturlige bevægelse, der forekommer i bughulen, når vi har korrekt vejrtrækning. Med korrekt vejrtrækning menes der at åndedrættet forløber ind af næsen, ned i maven og ud af munden. 
Når vi trækker vejret på denne måde, vil diaphragma, vores store mellemgulvsmuskel, agere som en stor pumpe, der skaber tryk og bølgende bevægelser i hele vores maveregion. Det skaber et mere naturligt flow i vores mave- og tarmkanal, som vil reducere oppustethed, forstoppelse, afføringsproblemer og meget mere.

Ved at jeg behandler din muskulatur i hele mave- og bugområdet, og laver afspændende tryk, vil dit åndedræt kunne forløbe mere frit. Det vil i større grad aktivere din vagusnerve, som medvirker til at sænke dit stressniveau, idet den sender direkte signal til hjernen om kroppens tilstand. 
Du vil også modtage nogle simple vejrtrækningsøvelser og redskaber hertil, som kan hjælpe dig til at kontrollere, om din vejrtrækning forløber efter hensigten.