Belastede Skuldre

Belastede skuldre dækker over mange forskellige problemstillinger. Oplever du at have smerter i skulderen ved brug af dine arme eller at have nedsat bevægefunktion, vil det skyldes, at din muskulatur i dit skulderbælte er for anspændt eller manglende styrke heri. Det opstår ofte i forbindelse med ensidig brug og arbejde på kontor, håndværksfag eller i sundhedssektoren.

Jeg vil arbejde med at forløse de spændinger, der er opstået, ved hjælp af længervarende tryk i sammenspil med mobilisering af eksempelvis din skulder. Herved kan jeg præcist og kontrolleret skabe stræk den del af din muskulatur, som hindre din bevægelighed. Hvis du er udfordret med bevægeligheden i skulderen, handler det igen om, at vi tilgår kroppen som en helhed.
Det betyder, at jeg også vil arbejde med at frigøre muskulaturen på forsiden af brystkassen, samt din muskualtur i bryst- og lænderyggen. For spændinger i bryst og ryg, vil nemlig betyde, at andre dele af dit muskelsystem skal udføre et arbejde, som de ikke er designet til. Jeg ser ofte, at det også påvirker din tilstand i skulderne og deres bevægelses kapacitet.